Maria_M Opublikowano 10 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zajrzyj do synonimów słowa afirmacja. Jest dużo ciekawych zamienników np. Licencja. Licencja na chwile. 1
WarszawiAnka Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam już nowy tytuł. Jest zupełnie inny, ale oddaje główną myśl wiersza. :) Pozdrawiam
8fun Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje za odpowiedz, chociaż odcięłaś sznurek mojej wyobraźni, odleciała jak balonik z helem. Przekonuje mnie to do wierszy bez interpunkcji, bardziej pobudzają wyobraznie.
WarszawiAnka Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Opublikuję za jakiś czas. :)
Maria_M Opublikowano 10 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Maria_M Opublikowano 10 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie wiem, to chyba zależy od głowy, a nie o kropek i przecinków :)
PraKtyczna Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2018 (edytowane) Pięknie, lekko i z refleksją. Najbardziej urzeka mnie co w oczach. Te "iskry wolności, powietrza, ptaków, chmur, drzew i rwącej wody." Otwieramy okno i bierzemy głęboki wdech. ... a potem plany czas uczesać tak by znów zaiskrzyło ;) Ściskam Edytowane 10 Września 2018 przez PraKtyczna (wyświetl historię edycji) 2
Maria_M Opublikowano 11 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pięknie dziękuję za konstruktywny komentarz i za okno i wdech. Super, podoba mi się :)
Maria_M Opublikowano 13 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2018 @bajaga1 bardzo dziękuję :)
Maria_M Opublikowano 26 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czyżbym przoczyła ?
WarszawiAnka Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie, po prostu po drodze jeszcze coś mi się przypomniało - i wkleiłam. Zarówno "Opętałeś mnie" jak i "Wichura" to wiersze stworzone dawno temu i nie zapisane - po wpływem impulsów odtworzyłam je z pamięci. Jeszcze chwilka cierpliwości...:)
Maria_M Opublikowano 27 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ok. Nie śpiesz się. Poczekam :)))
Maria_M Opublikowano 27 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za uwagę :)
Rekomendowane odpowiedzi