Maria_M Opublikowano 11 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2018 @Mateusz Topolewski bardzo dziękuję:) Pozdrawiam
Maria_M Opublikowano 11 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. U tiebia wsio charaszo :)
jan_komułzykant Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2018 da, ale znajomi wpadli i zwierzeń słucham ;)))
Maria_M Opublikowano 11 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Charasziego wiecziera :))
Maria_M Opublikowano 11 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2018 @sawa.potiliok pięknie dziękuję :) Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Oxyvia Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2018 Ooo!... To mi się bardzo podoba! Kocham ballady z mocną pointą. Uwielbiam trochę baśniowe fabuły z nastrojem, który chwyta za serce. Tu właśnie tak jest. Trzeba przeżyć cierpienie, żeby zrozumieć cudze cierpienie i pochylić się nad nim. Jeszcze gdyby ten młodzieniec goniący za szczęściem znalazł je wreszcie w sobie... Ale to już inna ballada. Tyle że właściwie nie wiadomo, po co on tu jest - w tej właśnie balladzie, bo niczego nie wnosi do treści. Nie mniej historia żebraka i motyla ujęła mnie naprawdę bardzo. 1
Maria_M Opublikowano 3 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2018 Tak, trzeba przeżyć, aby zrozumieć, albo mieć w sobię empatię na wysokim poziomie wczuwania się. Młodzieniec jest tutaj po to, ponieważ każda młoda osoba pragnie być w życiu szczęśliwa, oczywiście życie weryfikuje wszystko. Po nieudanym pędzie za wymarzonym szczęściem, bierze, co los daje, ale tym samym zaczyna mocniej rozumieć nieszczęścia innych i chętniej wyciąga pomocną dłoń. Pięknie Ci dziękuję za miłe słowa. Pozdrawiam :) 1
Maria_M Opublikowano 16 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2018 @Parasol bardzo mi przyjemnie, że czytasz moje wiersze:) Pozdrawiam
Parasol Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2018 Bo Twoje wiersze sa przyjemne... 1
Maria_M Opublikowano 17 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję. To dla mnie zbyt duży komplement:) Ale jak Ci się podobają, to się cieszę, przecież piszę między innymi dlatego też, żeby inni czytali.
Maria_M Opublikowano 17 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2018 @madamegloriose dziękuję:)
Rekomendowane odpowiedzi