Joachim Burbank Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2018 gdy Belgia przegrywała półfinał z Francją wpadłem na tę karkołomną myśl może pojadę i poszukam cię w tej wielkiej Warszawie czy gdzie tam teraz mieszkasz ze skazańcem który wyszedł przedwcześnie za dobre sprawowanie tylko czy jest sens rozpoczynać dogrywkę skoro sędzia dawno już odgwizdał koniec meczu
KKS Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2018 wiersz na + choć czuję niedosyt :-( bo liczyłem na dogrywkę słów
Niewygodna Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Może się okazać, że nie będzie już z kim grać, bo przeciwnik odjechał do swojego kraju. Podoba się. Pozdrawiam serdecznie :)
Joachim Burbank Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za czytanie:)
Joachim Burbank Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję:) Też o tym myślałem, ale bałem się, że wyjdzie z tego zwyczajna kopanina...
Rekomendowane odpowiedzi