Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Refleksja przed msząZerkając ukradkiem w stronę zegarka żona wesoło ponaglała mnie i naszepociechy wołając - koniec ślimaczeniabo inaczej znów się spóźnimyChwilę po tym idąc w stronę świątynimocniej ścisnąłem jej dłoń i zapytałembardzo poważnie - powiedz kochanieczy gdy wyznam na spowiedzi faktże większą część swej miłości okazujetobie i naszym dzieciom - a tą mniejsząpanu Bogu - to czy on mi to wybaczy...czy może bardzo mnie za to skarciGłuptasie odpowiedziała uśmiechającsię do mnie - jasne że ci wybaczyi palcami wolnej dłoni zaczęławstrzymywać radosne łzy. 2
Marlett Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Waldku, Tam gdzie miłość jest, tam mieszka Bóg. PozdrawiaM
lubię realia Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2018 aniołowie w niebie śpiewają hymn pochwalny na cześć takie miłości małżeńskiej :) (sama słyszałam :) )
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - tak mówią Marlett - miło że zajrzałaś - dziękuje i miłego życzę
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - pierwszy raz cię widzę tym bardziej miło za co dziękuje. Miłego ci zyczę
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - miło że tak się stało za co wielkie dziękuje. Wesołego ci życzę
Rekomendowane odpowiedzi