Lol Wciąż Opublikowano 5 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 O Tobie tak mocno Już mnie bolą trzewia Rozkładają się tam motyle Które pomarły bez otuchy Z niedoboru Twojej bliskości I nienawidzę już mięty I kicham na rumianek Ułożę się na piasku kolejnym razem
Ona_Kot Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 proszę wybaczyć Koci Mix, ale to jest nawet całkiem fajne ;) ja tylko wyeliminuję zgrzyty patosowe ;) i wielkie literyo tobie tak mocno już mnie trzewia bolą rozkładają się motyle które pomarły bez otuchy z niedoboru bliskości i nienawidzę już mięty i kicham na rumianek następnym razem ułożę się na piasku *** i jak teraz? pozdrawiam
Tdk crew Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Jak dla mnie kocia wersja lepsza :) Pozdrawiam
Lol Wciąż Opublikowano 6 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Istotnie lepiej , dzięki za komentarz i radę jestem otwarta na propozycje , konstruktywna krytyke no i pochwala nie pogardze :)
Rekomendowane odpowiedzi