Szarotka102 Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2018 ...podarowałeś mi pocałunek Judasza nie pamiętam jak smakował świt był taki piękny... 1
Marlett Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2018 Zrezygnowałabym z wielokropków, poza tym ciekawa mini. Fałsz i zdrada nigdy dobrze nie smakują, poniewż są fałszem same w sobie więc nie poznamy prawdziwego smaku pocałunku judaszowego. PozdrawiaM.
Szarotka102 Opublikowano 22 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2018 Dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Szarotka102 Opublikowano 22 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2018 Mam coś nowego. Odgrzebanego. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na pewno problem z tytułem. Jeszcze może smetnie Ale jest i i normalnie i weselej. Chociaż nie ma tego dużo. Dziękuję za pierwszą opinię. Spodziewałam się opinii, że straszne badziewie pozdrawiam.
Marlett Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2018 Tutaj powinien być tytuł nieco przewrotny, zakamuflowany . PozdrawiaM.
Szarotka102 Opublikowano 22 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2018 Dziekuje Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi