Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2018 (edytowane) umarłem kilka lat temu gdzieś przy kawie w mc donaldzie choć ciało wstało ja zostałem na stałe jak odzyskać samego siebie łatwo mówić depresja kiedy rak szczypcami dotyka zawłaszczyć chce ciało i umysł nie rób uważaj jak się czujesz rytm wpada w ucho zamykasz oczy nie słuchasz pieprzyć otwieram wstaję wyleżę się w trumnie a póki co kosztuje twych ust bo kocham Edytowane 3 Maja 2018 przez Marcin Krzysica (wyświetl historię edycji) 7
Maria_M Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. umarłem kilka lat temu przy kawie w mac donaldzie oddech uleciał, zostałem z ciałem które rak szczypcami dotyka jak odzyskać samego siebie? oto jest pytanie depresja odpowiedzią zwłaszcza gdy ciało i umysł pyta jak się czujesz? rytm wpada w ucho zamykam oczy, nie słucham, pieprzyć! otwieram, wstaję, wyleżę się w trumnie a póki co, kosztuję twych ust bo kocham Edytowane 3 Maja 2018 przez MaksMara (wyświetl historię edycji) 2
Maria_M Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2018 Nie sugeruję żebyś tak zmienił, zrób jak chcesz, moja wersja mi się podoba, ale Tobie nie musi :))
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 3 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mario tym razem pozostanę przy swojej. Za duże zmiany wprowadziłaś, przez co w moim odczuciu inaczej całkowicie interpretuje twój wiersz, ale pomyślę nad rodzieleniem wersów. Dziękuję za czytanie i za twoja propozycję. Edytowane 5 Maja 2018 przez Marcin Krzysica (wyświetl historię edycji)
Marlett Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2018 Dobrze byłoby podzielić wiersz na strofy ;) Co do treści .... uczucia niewątpliwie osładzają trudne chwile. Każda strofa jest tu bolesna i trudna dla PL. PozdrawiaM. 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 3 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ototo się właśnie rozchodzi dziękuję Marlett
Maria_M Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oczywiście, :)
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 3 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2018 Dziękuję @Alicja_Wysocka za serducho wiele znaczy i czekam na twoje utwory :)
Marlett Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2018 Teraz jest extra i już nic nie zmieniaj. Zastrzeliłeś mnie pointą:) PozdrawiaM.
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 3 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2018 Ok nie będę już nic zmieniał dziękuję :)
Justyna Adamczewska Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cześć, Marcinie. No, świetne, naprawdę. Klimat wiersza jest taki niesamowity, ze wpycha w fotel. Ostatnia zwrotka - nieśmiertelna miłość, tak trzymaj. Pozdrawiam. Justyna.
Czarek Płatak Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zawsze to powtarzam i śpię po 5h na dobę. Mc Donalda lepiej omijać ;) Dobry wiersz. Pzdr 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 4 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To moja pięta achillesa, obojętnie w jakim zakątku świata jestem, zawsze szukam M jak mefistofeles lub McDonald. Pzdr i dziękuję Edytowane 5 Maja 2018 przez Marcin Krzysica (wyświetl historię edycji)
Maria_M Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niestety, dzisiaj musiałam skorzystać, bo był najbliżej, ale zdarza mi się taka uczta 2 lub 3 razy w roku :)))
Czarek Płatak Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cóż, sam nie jestem kryształowy. I stołowałem się weń zwiedzając Nju Jork, bo szybko, tanio i zawsze po drodze. W Pl, jak i w UK zdażało mi się wejść na lody. Jednak od kiedy stałem się jaroszem, a mój światopogląd w kwestiach fast foodów uległ jeszcze głębszej radykalizacji omijam podobne miejsca szerokim łukiem. Edytowane 4 Maja 2018 przez Czarek Płatak (wyświetl historię edycji) 1
Maria_M Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Najlepsze lody na świecie są na Roztoczu, konkretnie w Zwierzyńcu (takie drugie obecnie Zakopane) naturalne mleko, jajka też/ nie z fermy, i owoce z pobliskich wsi ?
Czarek Płatak Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zapamiętam :) Bardzo chciałbym móc wybrać się kiedyś na łazęgę po tej części Polski. Zatem kto wie, może i tych słynnych lodów uda się mi kiedyś skosztować. Dzięki za cynk :))
Maria_M Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I wapń :))
Czarek Płatak Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze, że nie żelazo ;)
Czarek Płatak Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Spoko Marcin. Człowiek nie taki żeby być zupełnie pozbawiony słabości. Pozdrowiony!
Rekomendowane odpowiedzi