jan_komułzykant Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2018 (edytowane) zadawaj pytania zadawaj pytania wciąż je zadawaj mimo odpowiedzi czego no i co jutro też nie nie nie mam idź już lepiej nie nie będzie dlatego że nie nie rozumiesz ale ja nie chcę no i po co mi to przecież mówię bo nie chcę i już nie przeginaj lepiej bo jajco nie masz komu czego ty chcesz a dlaczego mnie weź odejdź stąd nie nie potrzebuję mnie nie interesuje bo jestem szczery całkowicie spokojny ale zaraz stąd pójdziesz dobrze pod jednym warunkiem jutro jak nie przyjdziesz i potem aż do kolejnych świąt pamiętaj nie będzie odpuszczone może też się zdarzyć że i ryj obiję kiedykolwiek spotkasz mnie na swojej drodze Edytowane 28 Marca 2018 przez jan_komułzykant (wyświetl historię edycji) 3
beta_b Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. literówka Jestem ZA. Odbiega od Twojej stylistyki, ale z racji, że ją znam - doceniam zmianę. Dialog w relacji, zamknięte próby komunikacji itp. Scenka do wystawienia. Czy już pisłam, że zakładam Twój fanklub? b
jan_komułzykant Opublikowano 28 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nawet nie wiesz jak jest mi miło, że jesteś "ZA" :) i że powiedziałaś "scenka", bo na każdy z wersów jest tam gdzieś w ciemności zadane pytanie. Nie, jeszcze ani razu o tym nie "pisłaś" (to nie złośliwie, ale fajnie wyszło), jednak tego nie rób. Zaraz będzie, że TWA się tu tworzy ;)) Dziękuję za miłe słowa i wskazanie literówki. Serdecznie pozdrawiam.
michaura Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2018 Bardzo lubię Pana poczytywać sobie Pozdrawiam
jan_komułzykant Opublikowano 29 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i wzajemnie, również poczytuję Pana. A może "Pana" sobie darujmy? :) Dziękuję, pozdrawiam. Edytowane 5 Kwietnia 2018 przez jan_komułzykant (wyświetl historię edycji)
Oxyvia Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Bardzo fajny wiersz! Oryginalne podejście do tematu wybaczania i "odkupienia". Satyra, ale gorzka. Dobrze przyprawiona.
jan_komułzykant Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło mi Oxyvio, że przyprawy Cię nie zniechęciły, żeby do mnie zajrzeć :) Często nie przypuszczamy, że naszym "odkupicielem" może być nawet zataczający się kloszard. Dziękuję, pozdrawiam.
Oxyvia Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może być, oczywiście. Kloszardzi to męczennicy. A Jezus był włóczęgą (razem ze swoją ekipą). Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi