Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @iwonaroma Dzięki, z tym majowym tenisem, takie akurat podwójne znaczenie się przypadkowo zrobiło:). Pozdrawiam @Ajar41 Fajnie to wyszło, no i tak rzeczywiście było. Życzymy sukcesów i przede wszystkim zdrowia, bo jej kariera to niestety pasmo kontuzji, podobnie zresztą jak zwyciężczyni US Open Emmy Raducanu i wielu innych. Pozdrawiam. 
    • @Nahaybazza @Posem dziękuję

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Berenika97 Dziękuję Ci serdecznie za tak życzliwe komentarze:):)
    • @Marek.zak1 Dołączam się do gratulacji dla Mai Chwalińskiej.                   Dumna bądź Górnicza Dąbrowo,                 bo masz tenisową królową,                 rywalkom szans nie dała,                 dziewięć sprytnie ograła                 dropszotem, lobem, nie siłowo.   Pozdrawiam.  
    • "Wyśniona wielkość"   Było miło! – mi się śniło,  że jest fajnie i prawdziwie,  że już będzie tak, jak trzeba,  manna spadać będzie z nieba.   Żyła złota w dobrobycie  z Polski zrobi kraj w zachwycie,  wszyscy będą do nas chcieli,  bo będziemy wszystko mieli.   Najmocniejsze wojsko w świecie,  w atomowym sił komplecie,  z wyrzutniami, rakietami,  z Cosmos-NASA-POL-stacjami.   Zarabiając ponad stany,  więcej niż Amerykany,  disco polo w świat puścimy,  niech wiedzą, jak się bawimy.   Zazdrość wszystkie kraje zgniecie  o najlepsze auta w świecie,  bo zrobimy polskie marki,  tak wspaniałe, że aż ciarki!   A przykładem swej grzeczności  pokażemy wszech ludzkości,  ziemi całej, świata tego,  życzliwość naszego ego!   Że to nie my – krwawe gały  i żeby nas szanowały  inne maści tego świata,  brały nas za – Pana Brata!   A jeżeli chcieć nie będą  i nazwą nas polską mendą,  to jako potęga wielka  pokażemy „fuck-you”-telka.   Niech dowiedzą się te chamy,  że nadto honoru mamy  i szabelką „w łeb” wytniemy,  polskie moce pokażemy.   Aż się nagle obudziłem,  załapałem, że tak śniłem!  Ego całkiem się rozwiało,  – marzyć tylko pozostało...   Leszek Piotr Laskowski.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...