Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @CesarzYerby   Taka prosta obserwacja, a tyle w tym życia. Ten obraz trawy, która wstaje po mrozie i "wie czego chce" - jakbyś pisał nie o trawie, a o człowieku po trudnym czasie. Czuć w tym wierszu ogromną wiarę w odrodzenie.   Ten dopisek odautorski, moim zdaniem, nie jest potrzebny.  Pozdrawiam. 
    • @Berenika97   Bereniko.   "Pod warstwą sarkazmu przemyciłeś również empatię".   zauważyłaś !!!!!   taki właśnie miałem plan wyjściowy.   w szkicu to była oś wiersza.   później w szaleństwie ironii i sarkazmu to się lekko zagubiło.   ale jest tutaj na portalu Berenika !!!   a Twoje analizy są precyzyjne, wnikliwe i skrupulatne.   to jest właśnie intelektualna moc !   dziękuję Nika za piękne słowa i myśli.   bez Ciebie byłoby....... trochę byle jak byloby :)    
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Dziękuję!   Pozdrawiam

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Migrena

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Jacku, miej litość nad nami :))  Nie mam aż takiej wyobraźni, nie psuj mi jej.   Miałam coś Violi napisać w komentarzu, no i leżę.  @viola arvensisViolka, ale my mamy huśtawkę emocji od ziemi, po obłoki. I Ty dziewczyno, mocno się trzymaj,  Serdeczki dla Ciebie :)
    • @Leszczym   Pisać w kajucie każdy może, ale żeby potem poeta nie musiał się gęsto kajać w swoim kajecie, że wyobraźnia znów wyprzedziła rzeczywistość o całą długość kadłuba!  :)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...