Mateusz Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2018 Cześć, niestety, od godziny mniej więcej 3 w nocy portal był niedostępny ze względu na kolejną awarię u hostingodawcy. Póki co, próbnie, zmigrowaliśmy do innej usługi. Mam nadzieję, że uda się dzięki temu zażegnać problemy z wydajnością portalu. Ze względu na ilość danych migracja trwała dłuższą chwilę. Dajcie mi znać jak to wszystko u Was działa, czy jest lepiej niż wcześniej i czy nie ma problemów z dostępem do forum.
beta_b Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2018 W miarę Ok. W miarę bo nie wiem czy ściąga wolniej na komorę czy kończy mi się transmisja danych w abonamencie ?
Marlett Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2018 U mnie Ok. Wszystko zgrabnie już działa :)
azk Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2018 Jak działa,to widać po ilości postów. Próbowałem kilka razy wejść w ciągu dnia i... Są zwiechy, dłuższy czas czekałem przed chwilą na zapisanie komentarza. Chwilami wszystko staje i trzeba czekać długo na realizację polecenia.
Justyna Adamczewska Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2018 Ja, tak, jak Kot, nie mogłam wejść na Portal, ale dziś - już 14. 03, udało się.
jan_komułzykant Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2018 mniej więcej o 00:00 dopiero udało mi się zobaczyć "zieleniak" i zalogować. Nie działa wszystko dobrze, są problemy z zapisem postów. Informacja "Zapisuję" trwa w nieskończoność. Trzeba było skopiować wpisany tekst, wyjść ze strony i po ponownym wejściu i wklejeniu tekstu, dopiero zapis następował. Zrobiłem to 3 razy w ten sam sposób, bo nigdy za pierwszym nie udawało się. Poza tym nie mogę wrzucić załącznika (zdjęcie 359KB) niezbędnego do nowego tworu. Jakiś limit na załączniki? Może na wielkość?
bronmus45 Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2018 jan_komułzykant - mnie udało się zamieścić fotkę, lecz jedynie innym sposobem - czyli skopiuj / wklej. Umieściłem fotkę w "brudnopisie" - skopiowałem ją i wkleiłem do notki (jest już widoczna).
Mateusz Opublikowano 14 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z zapisem plików są jeszcze małe problemy, pracuję nad tym. Zakładam, że do popołudnia wróci.
Mateusz Opublikowano 14 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2018 Ze względu na usługodawcę, niestety, nie udało się tego zrobić do popołudnia. Mam nadzieję, że problem uda się rozwiązać jutro. Samo forum jednak chyba już odrobinę lepiej działa. :)
azk Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zdecydowanie lepiej niż wczoraj. Pozdro 1
Mateusz Opublikowano 15 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2018 Wydaje mi się, że problemy z uploadem obrazków nie powinny już występować. Może być potrzebne dodatkowe odświeżenie cache przeglądarki (ctrl+f5). 1
Maciek.J Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2018 na razie żadnych problemów technicznych na moim komputerze nie stwierdziłem 1
Rekomendowane odpowiedzi