bronmus45 Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2018 W miłosnym zaślepieniutworzymy związki małżeńskie,fruwając w niebiosach.Zmęczeni sobą, odpadamyjak piórka zgubione w locie... 2
TakitamWpis Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo zakochani wzięliśmy ślub miłością odurzeni zmęczyliśmy się sobą, daliśmy sobie spokój dwa ostatnie wersy wzbudzają nieco smutku, jak mogłem stracić takie piękno...?!?! frustracja, złość.. dla mnie to jest biały wiersz Pozdrawiam i miłej soboty życzę serdecznie
bronmus45 Opublikowano 10 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2018 Dzięki za komentarz - a miniaturka nie może być białym lub wolnym wierszem? Pozdrawiam - 3msie!!!
TakitamWpis Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A, to przepraszam, proszę o wybaczenie mi zbytniej pochopności na tag nie zwróciłem uwagi nie chciałem szufladkować zwracam honor miniaturka jest to zaiste Pzdr 1
bronmus45 Opublikowano 10 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2018 - bardzo fajnie, że zawitałeś pod mój adres - zapraszam serdecznie w odwiedziny również pod inne moje publikacje - chociażby dla zabawy w adresie: https://poezja.org/utwor/161015-lim-eryk-2/?tab=comments#comment-2052489
Justyna Adamczewska Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. musbron, bardzo mi się podoba Twój wiersz. Szczególnie te "piórka", tu odpadają, a można też w nie obrosnąć i tak stagnacja. Pozdr. Justyna. 1
bronmus45 Opublikowano 10 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To jest faktycznie moja "złota myśl" i tak jest przedstawiana na innych forach, pisana w jednej linii. Pozdrawiam
Maria_M Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2018 (edytowane) No nie wiem czy w miłosnym, ale w zaślepieniu to na pewno. Na udane małżeństwo jedna jest super rada: aby tylko ślepy nie był on, albo ona lecz oboje naraz. :)) Edytowane 11 Marca 2018 przez MaksMara (wyświetl historię edycji)
bronmus45 Opublikowano 11 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2018 Szukałem ratunku dla swojej miłości. Znalazłem więc inną. Tak mi było prościej. 1
Maria_M Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2018 Szukałam ratunku dla swojej miłości. Znalazłam. Poezja teraz w sercu gości.
bronmus45 Opublikowano 11 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. - to zapewne dolega również "coś ci"...
Rekomendowane odpowiedzi