Bolesław_Pączyński Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2018 (edytowane) Ósmy marca, dziś Dzień Kobiet mają panny, żony, matki, więc starają się panowie, ślą życzenia oraz kwiatki. Praca, obiad i sprzątanie, obowiązków wiele mają w codzienności zaganiane, nawet się nie użalają. Ślę wiązanki ciepłe słowa kolorową myślą tkane, gdyż tak można tylko o was, zwłaszcza w tym dniu miłe Panie. Dużo zdrowia, pomyślności niech marzenia ziszczą czyny, satysfakcji i radości, z serca życzę wam dziewczyny. 08.03.2018r. Edytowane 8 Marca 2018 przez Bolesław_Pączyński (wyświetl historię edycji) 6
Jacek_Suchowicz Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2018 (edytowane) ja przyłączam się do życzeń dużo zdrowia i radości kasy jakiej nie przeliczę namiętności i miłości jeszcze myśl przypomnę jedną od pół wieku mnie urzeka bo zawiera same sedno "KOBIETA - NAJWIĘKSZYM PRZYJACIELEM CZŁOWIEKA"* Pozdrawiam * Jeremi Przybora Edytowane 8 Marca 2018 przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji) 2
Maria_M Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chciałeś dobrze, lecz nie wyszło, bo z wywodu tu wynika, że kobieta to nie człowiek, tylko zwykła jest kobita. Dobrze, że nie twoje słowa, bo by ci się oberwało, że Jeremi i Przybora też niekiedy błyśnie chałą :))) 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2018 Witam wszystkich - ja również wszystkiego co najlepsze w tym dniu miłe panie. 1
Bożena Tatara - Paszko Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2018 (edytowane) W podziękowaniu za życzenia wysyłam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i pozdrowienia Edytowane 8 Marca 2018 przez Bożena Tatara - Paszko (wyświetl historię edycji) 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2018 (edytowane) Obchodzimy ku chwale ojczyzny Jeden dzień kobiety cały rok mężczyzny. Sztaudynger. Trudno w tak wyjątkowym dniu nie przyłączyć się do życzeń. Edytowane 8 Marca 2018 przez Marcin Krzysica (wyświetl historię edycji) 3
Jacek_Suchowicz Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)))))))
Maria_M Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję bardzo za życzenia, wiem że z serca. Wzajemnie:))))))))))
Nata_Kruk Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2018 Czaaasem się użalam, ale nie ósmego marca... :) Sympatyczna okazja dla takiego wiersza. Z dziennym poślizgiem, dziękuję za życzenia. Też zdrowia życzę.! 1
Rekomendowane odpowiedzi