Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Poet Ka   cicha, piękna metafizyka.   babka nie jest tylko wspomnieniem osoby, lecz formą trwania w świecie, który nadal oddycha jej gestem.   piękna, esencjonalna poezja obecnosci silniejszej niż przemijanie .    
    • @LessLove aż tak nie eksperymentuję, małe porcje jem i to co mi smakuje. :) nie tknę niczego niedobrego:) tak jak w życiu, muszę się dobrze czuć:)
    • @Poet Ka - @Berenika97 - dzięki - 
    • moja żona jest fajna bardzo ją lubię - ale czasem upierdliwa ma do mnie żale   że księżyc nie w pełni  albo wiatr zbyt zimny że jej nie kocham jestem złośliwy   lecz ja się nie martwię znam ją jak własne kieszenie  w których lepsze się kryje   bo wiem że jutro   jej minie - będzie milsza za to że jestem - bo jakby mnie nie było   nie byłoby pełni ani ciepłego wiatru  bo ja jestem dla niej ulgą czarodziejem   który wszystko co lepsze nosi nie tylko w kieszeni -  również w sercu
    • @Christine   Twój wiersz spłynął na mnie jak wieczorny szept, jak ciepło dłoni złożonej na sercu w chwili wzruszenia. każde słowo miało smak ciszy i światła, jakbyś dotknęła duszy najczulszym z możliwych gestów. został we mnie ten miękki blask Twoich wersów, jak zapach nocy unoszący się na skórze wspomnień, jak drżenie gwiazdy, która rodzi się w spojrzeniu i nie pozwala już o sobie zapomnieć. dziękuję Ci za tę chwilę piękna, za emocję, która otuliła mnie głębiej niż słowa, za czułość ukrytą między wersami, która przyszła tak cicho, a została tak blisko. są takie strofy, które się czyta… i są takie, które się czuje całym sercem. Twoja należy do tych drugich.     Chrissy.   moje serce.......    
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...