jan_komułzykant Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2018 Wczoraj, w szczerym polu, trzej menele z Mierek, mieli chęć zasypiać pogróżki w popiele. Mielilim tak od wczoraj? - Zapytał syn Karola. Tak, lima zmielone – rzekło pole szczere. 3
azk Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2018 Spytał - nieco potocznie lecz rytmicznie i skocznie i tradycyjny Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
jan_komułzykant Opublikowano 26 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. potocznie brzmi dość łagodnie u Miodka - popełnił zbrodnię Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
jan_komułzykant Opublikowano 26 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lima - stolica Peru? Dzięki :)
azk Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z Miodkiem nie będę walczył bo obok mieszka p. Bralczyk
jan_komułzykant Opublikowano 1 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pan Bralczyk ma stronę. I fajnie. Spytałem, czy by odpowiedział. I mógł odpowiedzieć by najmniej bynajmniej – nic nie odpowiedział.
Maria_M Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Limo, lima (l. mn.) u na potocznie znaczy podbite oko lub coś w tym rodzaju. :)
azk Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ta ja zapytam jak spotkamy się przy windzie :) tylko o co? by najmniej mu czasu zabrać bynajmniej
azk Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2018 Aha, znowu zaponiałem Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
jan_komułzykant Opublikowano 1 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przecież żartowałem ;))) wiem ile mieli lim. Dzięki :) Edytowane 1 Marca 2018 przez jan_komułzykant (wyświetl historię edycji)
jan_komułzykant Opublikowano 1 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bynajmniej też we windzie możesz, by najmniej czasu miał na odpowiedź. 1
Rekomendowane odpowiedzi