Maciek.J Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2018 Alfabetu zbieram rozsypane litery Buduję jak z klocków wyrazy Cud nowego słowa Dzień już nie jest jak co dzień Elipsa myśli kręci się bezustannie Figury retoryczne dyktują warunki Gra w tajemnice i sekrety Hiperbola już nie przeraża Inwersją odwróciłem wydarzenia Jedna druga trzecia strofa Kocham i jestem kochany Lekko stąpa po moim pokoju Łaknę jej delikatnego dotyku Moja prześliczna błękitnooka Nieśmiertelna i wiecznie młoda Ogarniam treść ostatniego snu Piszę piszę cały czas piszę Radość serca ze spełnienia Skrzydła mam u ramion Taki jestem prawdziwie wolny Uwolniłem marzenia i prorocze wróżby X lat oczekiwania odchodzi do lamusa Wybrałem ją pośród milionów metafor Została ze mną na zawsze 1
Maciek.J Opublikowano 2 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2018 Aniu zaskoczyłaś mnie bo na innym portalu niektórzy pisali wręcz odwrotnie
Maciek.J Opublikowano 3 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2018 Aniu limeryki jeszcze będą
Rekomendowane odpowiedzi