Ten utwór został doceniony przez użytkowników. the seckret Opublikowano 30 Stycznia 2018 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2018 w snach przychodzi trzeźwy nadal chowam buty by nie odszedł chwiejnym krokiem z dzieciństwa 8
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2018 Wciagasz i hipnotyzujesz czytelnika bardzo mi sie to podoba i czekam na jeszcze... Jak widać na twoim obrazku nie trzeba rymowac by pisać wiersze piękne krótkie treściwe zazdroszczę: ) 1
the seckret Opublikowano 31 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2018 Dziękuję za zajrzenie na mój profil i za chyba zbyt pochlebną ocenę.
Enchant Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2018 Bardzo mi przypadł do gustu. Wyobrażam sobie (nie wiem, czy słusznie) , że wiersz jest o ojcu, który tylko w dziecięcych wspomnieniach jest trzeźwy, a podmiot bardzo, ale to bardzo boi się, że nagle odkryje, iż tego ojca tak naprawdę nigdy zbyt wiele nie było. 1
Marek_Bazyli Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2018 Podoba mi się ubóstwo słów. Prostota, która tu wygrywa. Czy to wiersz o ojcu? A może o małym chłopcu? P.S. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Osobiście wolałbym, aby ten wiersz zakończył się słowami: "by nie odszedł chwiejnym krokiem". 1
befana_di_campi Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2018 Za Marcinem :))) Serdecznie :))) 1
Nata_Kruk Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2019 Trudno nie dołączyć do słów zostawionych przez Gości. Pozdrawiam serdecznie.
Rekomendowane odpowiedzi