azk Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A nie jesteś? Przecież myjesz się w lodowatej wodzie.
Oxyvia Opublikowano 19 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niezamierzenie. I jeszcze zobaczymy, co z tego wyniknie. Brrr!...
Bolesław_Pączyński Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2018 Miłość rozgrzewa co tam mróz, zamieć, gdy zawiruje w głowie to każda pora jest czarująca, fajnie to ujęłaś w wierszu, podobaśki:) Miłego Oxy:))
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2018 Witaj - uroczy i tyle nic więcej by nie peszyć. Ciepła i uśmiechu życzę
Annie Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2018 ładne, z przyjemnością przeczytałam Pozdr :)
Oxyvia Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2018 Bardzo też dziękuję Wszystkim, którzy dali wierszowi serduszka - także Tym, Którzy nie ujawnili się w komentarzach. :)
Oxyvia Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, Bolku! Czasami zima przemienia się w gorące, jasne lato. :) A czasem miłość jest wiecznym latem i nie zauważa zimy. Miłej niedzieli!
Oxyvia Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Waldemarze, bardzo się cieszę, że wiersz dla Ciebie jest uroczy. Dziękuję serdecznie i życzę miłego wieczoru niedzielnego. :)
Oxyvia Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, Annie. :) Wiersz miał być właśnie ładny i przyjemny, więc jeśli taki jest, to bardzo mnie to cieszy.
a.z.i_xxx Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2018 (edytowane) Mis ma puszek w uszku i popija wtrawny poetycki miodzik dla tego nic nie slyszy:) Zdrowia dla Oxyvia i dla koteczka:) Edytowane 21 Stycznia 2018 przez a.z.i_xxx (wyświetl historię edycji)
Oxyvia Opublikowano 22 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Azix, dziękuję za życzenia zdrowia dla nas i odwzajemniam je. :) Ale dlaczego uważasz, że nic nie słyszę? Nie bardzo rozumiem...
Nata_Kruk Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2018 Ponieważ także mam "ucieczkę" w swoich, jakże inną, ale dlatego wybrałam ten tytuł do przeczytania. Oxyvio, taką Cię lubię, klasyczne rymowanie, a wiersz ma uroczą treść... :) Pozdrawiam.
Oxyvia Opublikowano 14 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nata! Dopiero teraz przeczytałam Twój piękny komentarz! Dziękuje, bardzo mi miło. :)))
Rekomendowane odpowiedzi