beta_b Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2018 Bywa, że kosmate myśli zaciągają się jointem a poprawnie wydepilowane uciekają w popłochu. Wtedy stoję w rozkroku bo już prowadzą tatuażem 5
jan_komułzykant Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2018 to prawda, często kosmatym dokręca się korbkę, trzeba tyko na paluchy uważać, bo mogą w tej maszynce zostać zmielone (piszę za siebie - żeby nie było ;)) Wychodzi na to, że najlepiej jak w jazzie - improwizować. Pod warunkiem, ze klawiatura jest jak własna kieszeń. :) Świetne, zabieram do Ula. Pozdrawiam. 1
beta_b Opublikowano 15 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak robię. I tak tańczę. Pozdrawiam. bb
Justyna Adamczewska Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cześć, betko, kosmate myśli? - fajne mają futerka tylko pogłaskać. :)))
beta_b Opublikowano 15 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Justyś, dokładnie. Jestem w pracy, ale one podchodzą i się łaszą... ;D a te drugie grożą paluszkiem ;D bb 1
Justyna Adamczewska Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Betko, kosmatość w pracy - niech cicho sobie siedzi czeka na dotyk. :))))
jan_komułzykant Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czyli - sztuka dokonywania wyborów, ale niektórzy podchodzą do sprawy pragmatycznie, chociaż i tu są haczyki :))) 1
ja_bolek Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2018 Diabełki, diabełki, diabełki, diabeł ... ? Te ... kosmate myśli ? Myśliwy, myśli- wy myśli ...! 1
Maria_M Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Od " Wtedy stoję w ...... " nie ogarniam, o co tu biega????? Dla mnie jesteś nieodgadniona. :))
beta_b Opublikowano 15 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marysiu, to skrót myślowy, zbyt krótki, masz rację. Kosmate i poprawne (myśli) stawiają PL w rozkroku, w konsternacji, zatrzymują. Diabełek i aniołek. Ale kosmate zniewalają, odpływa kontrola; są silniejsze, dziergają w skórze jak tatuaż, a PL ulega pokusie... To drobiażdżek ten tekścik, ulotny. Nie wymaga/m zrozumienia. Albo dźwiękowo płynie i trafia do wyobraźni albo nie. Dziękuję za czas i czytanie. :D bb
beta_b Opublikowano 15 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Myśliwy, myśli-wa, myśli ... o ba! Diabełki jak myśli. Bez nich mnie nie ma. 1
Deonix_ Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2018 Czasami takie wewnętrzne dziar(g)anie się bywa nawet przyjemne, ale czasem można wyjść z poważnymi okaleczeniami :) Ściskam :)
beta_b Opublikowano 15 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Świetne, i jeszcze tu się pośmiałam. :D
Rekomendowane odpowiedzi