Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2017 (edytowane) ciężko nam kiedy czujemy kamień w kieszeni oraz gdy sumienie zaczyna prawdy dociekać ciężko jest też gdy nie sobą jesteśmy oraz jak wiatr tylko co chce nawiewa a najbardziej wtedy gdy ból radość szpeci udając że nic a nic się nie stało mówiący nie moja to wina widocznie Bóg tak chciał jednak mi ciężko bo nie potrafię tego zrozumieć Edytowane 11 Grudnia 2017 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 2
Bolesław_Pączyński Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2017 Prawda każdy z nas dźwiga ten kamień bo życie nie jest usłane kwiecistymi ścieżkami, idziemy także przez wyboje a sumienie może zadręczyć o ile się go ma. Pozdrawiam Waldemarze:)
Stary_Kredens Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2017 proste i szczere i każdy może dodać swój ciężar pozdrawiam Krdens
Marek_Bazyli Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To prawda. Moim zdaniem nie ma sensu próbować wszystkiego zrozumieć. Jest to przebrzmiała już melodia Oświecenia. Dziś wiadomo, że wszystkiego nie można zrozumieć. Co najwyżej możemy poznać, ale zrozumieć? Nie. Poznać i przyjąć, że tak jest. Prostej miłości do kobiety nie da się zrozumieć, a co bardziej skomplikowane sprawy? :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 11 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - miło że czytałeś - dziękuje za wyrozumiały komentarz. pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 11 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - dokładnie jak piszesz Kredensie - miło cię widzieć. Udanego dnia życzę
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 11 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - i tak trzymajmy Marku - dzięki że czytałeś oraz komentarz - Udanego dnia życzę
Justyna Adamczewska Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Waldku, trochę tu narzekania, ale, jeśli: "nie moja to wina widocznie Bóg tak chciał jednak mi ciężko bo nie potrafię tego zrozumieć" czujemy niemoc, to te słowa powyżej przynoszą ulgę.Podoba mi się. Pozdrawiam J. A.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 11 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2017 (edytowane) Miła Justynko dziękuję za to co napisałaś pod wierszem - miło że byłaś. Uśmiechu życzę Edytowane 11 Grudnia 2017 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
Justyna Adamczewska Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Waldku, dziękuję. Pozdrawiam, J.
jan_komułzykant Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2017 Witaj Waldku, podoba mi się to, co chcesz przekazać. Bycie sobą to w dzisiejszych czasach spory problem, bo zakłamanie w wielu wypadkach staje się normą , przynoszącą profity. Sumienie? Nie istnieje, jeśli chcesz zrobić karierę. To chore, ale niestety prawdziwe. Masz literówkę w " nawiewa". Tytuł przypomniał mi "BUL", który naprawdę szpecił i wstydził. ;) Pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 11 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - dziękuje za miłe słowo - poprawiłem... pozd.
Rekomendowane odpowiedzi