Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• To, co nas łączy, jest to, że piszemy pod własnym nazwiskiem. Wydaje mi się że anonimowość, jak napisałeś, pozorna, wyzwala te gorsze instynkty i skłania do przekraczania granic kultury i poprawności. Weźmy chociaż wpisy pod tekstami o Lewandowskim,. Czysty hejt, a przecież ten człowiek niczego piszącym nie zrobił. Zawiść plus poczucie anonimowej bezkarności. Co do Twoich ścieżek, to do dyskusji, bo choćby Hindusi,  podążają innymi, a czy błądzą, to niekoniecznie. Co do końcowej części, to tak to wygląda. Ciekawy i mądry wiersz, oby takich więcej. Pozdrawiam
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Najczęściej tak bywa. Podoba mi się stwierdzenie, że łatwiej dać się oszukać, niż potem przekonać, że zostało się oszkunym. Często oszukujemy siebie sami, a potem dokonujemy kolejnych oszustw, których jedynym celem jest utwierdzanie się w przekonaniu, że nigdy nie daliśmy się oszukać. To taka nowa forma wiary w progrsmowalną rzeczywistość i często proces zupełnie nieuświadamiany. Dzięki za wizytę i ślad. Pozdrawiam.
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Ale pretensji do siebie żadnych nie mają, chcą żyć po swojemu i bez konsekwencji.
    • W moim sercu jest radość W moim domu jest piękno Życie z tobą jest bardziej ekscytujące Niosąc róże dla Ciebie  , widzę dwie róże w domku Każdego dnia żyjemy w płomieniu miłości Kwiaty kwitną , my kwitniemy i rozkoszujemy się sobą Jak mogę opisać radość w moim sercu? napiszę o Tobie wiersz, żeby wyrazić moją radość Radość i miłość wypełnia nasze życie Pomalujmy nasz świat kolorami miłości                                                                                      Lovej. 2024-12-10                Inspiracje . Radość w sercu z powodu miłości
    • @Wędrowiec.1984 No to jest komplet :)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...