Maciek.J Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2017 Zero z cyframi się raz poróżniło o jakiś wynik nie wiadomo czego za to wszystkie w szeregu ustawiło jakby było mądrzejsze od wszystkiego wprowadziło system liczenia nowy zwłaszcza przez zero także dzielenie oraz wszędzie bilans miał być zerowy tak zero zaczęło swoje rządzenie by zacząć nową pośród liczb karierę kazało odtąd nazywać liderem gdy rzekła jedynka : spadaj w cholerę jesteś niczym bo zawsze będziesz zerem 1
befana_di_campi Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2017 Niestety, tutaj mój Drogi, Twoje riposty wpadają w watę. Gdzie indziej są one znowu traktowane jako forma przekrzykiwania, zagłuszania z pogłębionym efektem szczekających burków. Pomyśl dla siebie o innej tematyce :-))) Serdecznie :-)))
Maciek.J Opublikowano 21 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2017 a mi jest po prostu lżej jak sobie coś tak czasem napiszę bo to jedno zero na świecie ?
befana_di_campi Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak Ci lżej, to dobrze. Ale "tam" tej sfory na razie nie przebijesz. Bo emerytowany szop pracz rekrucich mózgownic wprawdzie demencieje, lecz niestety powoli. I jeszcze stale znajduje potuchę u głupków jemu podobnych. Serdecznie :)))
Justyna Adamczewska Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2017 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Maćku a ja mam to - taki komentarz. Zero zaistniało w Twoim wierszu, tylko je jedynka, jakże nędzna, wywaliła b. niegrzecznie. A zero na czerwono, bo b. ważne. Pozdr. J Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 21 Listopada 2017 przez Justyna Adamczewska (wyświetl historię edycji)
Maciek.J Opublikowano 22 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2017 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bo jedynka chce być zawsze nr 1 niestety szop pracz befano to emerytowany podpułkownik LWP rocznik 1946 czyli niereformowalny Edytowane 22 Listopada 2017 przez Maciej_Jackiewicz (wyświetl historię edycji)
befana_di_campi Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2017 No, nie uogólniaj ;) Nie wszyscy urodzeni w tym czasie są niereformowalni :) 1
Maciek.J Opublikowano 23 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2017 oczywiście na przykład pan Piotr Fronczewski ale on nie uczestniczy w akademiach ku pamięci generała Jaruzelskiego
Rekomendowane odpowiedzi