Maciek.J Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2017 (edytowane) Dziękuję za ten zaszczyt choć chyba za wcześnie na cokół stawiany mi za żywota Inni zazdrościć mi będą pewnie boleśnie bo zawistna jest zazwyczaj głupota Dziękuję za wielkie wyróżnienie choć wspomnę iż nie jestem aż taki jeszcze boski A obowiązki ten majestat ma ogromne : nieustanne o grzesznych ludzi troski Dziękuję za cud na zawsze przeobrażenia czuję się jak król wcale nie bajkowy Nie zapomnijcie wykuć mojego imienia jam poeta do tego pomnikowy * Edytowane 19 Listopada 2017 przez Maciej_Jackiewicz (wyświetl historię edycji)
Stary_Kredens Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2017 twoja mowa jakas taka zwiła , stylizowana sama nie wiem na co , mam wrażenie jakbyś naginał słowa do rymów przec co wersy staja się nieskładne , Sama treść nie wiem do kogo się odnosi . Proszę mnie oświecić pozdrawiam Kredens
Maciek.J Opublikowano 21 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2017 Proszę pomyśleć - o kim mowa ? Myślenie ma przyszłość.
Rekomendowane odpowiedzi