Nadzieja Opublikowano 29 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Twój uśmiech daje mi radość. Uczy mnie cieszyć się z tego co mam. Twoja przeszlość daje mi silę. Uczy pokory przed tym,co nam ofiaruje życie. Twój dotyk daje poczucie bezpieczeństwa. Pozwala mi odzyskać spokój duszy. Twoje wyciągniete ręce dają mi wiarę. Uczą mnie znowu ufać drugiemu człowiekowi. Twoje otwarte serce daje mi milość. Pozwala mi kochać nie za to kim się jest, ale pomimo tego jaki jest człowiek... Jesteś i Bądź... bo dzięki temu utwierdzam się w tym, że na świecie jeszcze są Aniolowie...
Halina R. Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Ładne i mądre. Taką tworczość cenie właśnie!
Luthien_Alcarin Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 ok, madre-przesłanie ma...ale ja wole bardziej rozbudowaną metaforykę-wszytsko podane wprost już mi tak bardzo nie "smakuje" ... treść dobra, choc już kilka razy słyszałam podobne utwory-myśle ze wartobyłoby jeszcze troche popracować nad całościa, dać jej cos specyficznego, coś co zainteresuje czytelnika i pozwoli mu zapamietać ten utwór na dłuzej niż kilka minut Pozdrawiam' Agata
Mirosław_Serocki Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 "Aniolowie..." Dajcie mi AK 47 i amunicję, a zrobię z tym porządek. Znowu "anielska" powódź. Ratunku!!!
Halina R. Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 "Porządkowy" te metody to nie tu....Musiałeś pomylić serwery....Tu liczy się "celność" umysłu!....Pozdr!
Mirosław_Serocki Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No właśnie... Dlatego mówię to, co mówię. Jeżeli "celność" umysłu ma polegać na pisaniu takich wierszy, to Pani Halina pomyliła pojęcia.
Halina R. Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Panie Mirosławie w dalszym ciągu twierdze, że wiersz jest ładny i mądry.A idąc Pańskim tropem myślenia nie do "odstrzału"....Życze szmpańskiej zabawy Sylwestrowej i wszystkiego dobrego w nowym Roku!
Rekomendowane odpowiedzi