jan_komułzykant Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2017 (edytowane) prosze paniom prosze paniom cała Polska paniom ogląda* mówi do świadka przepiękna prze wodnicząca obok na boki się rozgląda wciąż błyskotliwy z twarzą mędrca prze wodniczącej zastępca już się marszczy czoło mokre już riposty kleci ostre bowiem wszędzie wietrzy podstęp aby owszem kiedy tylko świadek łże z satysfakcją móc wyrazić (mimo że caryca w tle) swoje he zaraz po prze wodniczącej frazie proszę panią proszę panią prze wodnicząca dalej brnie (jakiś jom wybawił anioł że om sie nie mówi się) i w narzeczu swym znów z paniom lub po podpowiedzi z panią jak wygodniej i jak prze wodniczacej uda się * yhy Edytowane 8 Listopada 2017 przez jan_komułzykant (wyświetl historię edycji)
azk Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2017 Mi osobiście pani Wasserman podoba się w swojej roli. Oczywiście wszystko zależy od tego czy jest się za demokracją, czy za psuciem państwa. A ja jestem pośrodku. Świadek omotany tą grzecznością może dojść do wniosku, że ma do czynienia ze słodką idiotką i wysypać się jak młody premierowicz, który otumaniony wyznał co mu tatełe obiecał. Pozdrawiam z uśmiechem :)
jan_komułzykant Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2017 mnie tez się podoba i w swojej roli i pewnie w każdej innej też by się podobała, szkoda tylko, że przy takiej elokwencji i wykształceniu tak można kaleczyć język. To nie współgra z resztą. Kaliszowi jestem skłonny darować, jej jakoś nie mogę. ;) Pozdrawiam PS Mam nadzieję, że ona mnie daruje :/
azk Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Myślę, ze jest tak najeżdżana i odsądzana od czci i wiary, że da radę przejść nad tym bez wzywania na przesłuchanie. Ale za Suskiego nie ręczę :)))))))0
jan_komułzykant Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2017 :))))))))))) nie kracz
Rekomendowane odpowiedzi