Bożena Tatara - Paszko Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2017 a wracając jeszcze do podwórka co pustkami od dawna już świeci tego, co to nie ma koguta a po kątach rozrzucone śmieci podrzuca znudzone kocisko raz po raz - dla czystej zabawy skrobnie wierszyk i zadowolony że nie wypadł zupełnie z wprawy łasi do każdego kto zaciekawiony zatrzymał się po to, by popatrzeć z bliska na miejsca tego swoisty koloryt na podwórko zryte i kultury zgliszcza 3
Jacek_Suchowicz Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2017 (edytowane) tym razem serducha nie dam zmieniaj tekst aż tak źle to tu nie jest można sobie różne żarty stroić np kot z rożna ale Azor - moderator (no taka rola musi pilnować porządku) się stara i trzeba to wyraźnie powiedzieć - bo widać (Z- tka stała się działem martwym i może dobrze się stało że zniknęła) Byłem kiedyś na takim portalu gdzie wstawiałaś tekst i wklejało go jury z autorytetów w zależności jak uznało (warsztat - poezja i wprawni). Były różne fochy bo wprawny nie zawsze napisze wprawny a po za tym zawsze czyjś gust o Twoim tekście decyduje. A tu jest sporo sieczki to fakt, a my kocury różnej rasy (sjamskie , angory itd) na pewno dla siebie myszkę do komentowania i polubienia znajdziemy. Miau :)) Edytowane 14 Października 2017 przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji)
Bożena Tatara - Paszko Opublikowano 14 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2017 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Muszę trochę okrzepnąć, przeliczyć, zaksięgować tu i tam wszelkie za i przeciw , strzepnąć kleszcze z ogona, przyjrzeć się lokalnemu kolorytowi i może poprawię :) Co do pracy moderatora - nie mam żadnych ale , lecz byłoby dobrze gdyby (jak już pisałam) wrażliwi na swym punkcie poeci mieli swoje zaciszne miejsce, wtedy tacy jak ja nie będą rozgryzać hermetycznych orzechów. A co do myszek... mam nadzieję że nie wystraszą się całkiem a i pojawią się też inne stworzenia ;) Edytowane 14 Października 2017 przez czytacz (wyświetl historię edycji)
befana_di_campi Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2017 Uhu, fajny wiersz nazywany spostrzeżeniem :-)))
Bożena Tatara - Paszko Opublikowano 27 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję :)
Rekomendowane odpowiedzi