M_arianne Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2017 (edytowane) Przycupnęłam jesiennie na drewnianej ławce, z głową ciężką od myśli - skłębionych niestety - i nagle zrozumiałam... aż nazbyt wyraźnie; oto jestem... wśród fanów... znanego p o e t y. Edytowane 5 Października 2017 przez marianna_ja (wyświetl historię edycji) 1
ja_bolek Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2017 (edytowane) niech twe strofy nie jęczą żałością nagrobka i nie lepią się klajstrem ckliwych westchnień. (Arkadiusz Droski) zagadka Raczej żywej radości dźwięczny odpowiednik niech wydzwania płomienne twe rymy; więcej nie podpowiem Edytowane 14 Października 2017 przez ja_bolek (wyświetl historię edycji)
ja_bolek Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nagrobka -kropka odpowiednik - średnik
M_arianne Opublikowano 13 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2017 Da gaj, i mży - żmija, gad.
ja_bolek Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I? I mży zło - to łzy żmii.
M_arianne Opublikowano 18 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2017 (edytowane) Ile że jasne; sens, a jeżeli... Edytowane 18 Października 2017 przez marianna_ja (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi