Maciek.J Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2017 gorzkim szeptem zakrzyczany odchodzę w stronę słońca tam gdzie mieszkają poeci nic tu po mnie bo sam jestem tutaj niczym opluty za podobieństwo aż do bólu cykutą obłudy zostawiam kilka wierszy podartych list bez odpowiedzi nie chcę nawet wiedzieć co by się stało gdybym jeszcze oddychał 1
azk Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2017 I tutaj tak jak w poprzednim, zaskakująca i bardzo mocna puenta. Natomiast, to nie jest pożegnanie z portalem? Mam nadzieję. Pozdro :)
Maciek.J Opublikowano 17 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2017 Nie,to tylko tak... w wierszu pozdrawiam również
Oxyvia Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2017 "Opluty za podobieństwo" - do kogo/czego? Podoba mi się wiersz.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2017 Witaj Macieju - trudny wiersz ale ma w sobie to coś co się podoba zatrzymuje zmusza do refleksji. pozd.
Maciek.J Opublikowano 19 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miałem tu na myśli poetę przyłapanego na ...plagiacie
Oxyvia Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2017 Aha. Plagiat musi być wyraźny, żeby było wiadomo, że nim jest. Samo podobieństwo utworu - nawet duże - nie jest jeszcze dowodem plagiatu, bo czasami zdarza się, że dwie osoby napiszą niezależnie od siebie bardzo podobne utwory. Ale to nie może się zdarzać notorycznie, oczywiście.
Maciek.J Opublikowano 19 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2017 zgadzam się Joasiu ale tu mi chodziło o niesłuszne posądzenie o plagiat (z opowiedzianej historii)
Rekomendowane odpowiedzi