Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @honeybeeYT17   Nie, moim autorytetem moralnym jest Konstytucja Trzeciej Rzeczypospolitej Polskiej, a tak przy okazji: generał Wojciech Jaruzelski ma mniej krwi na od marszałka Józefa Piłsudskiego - pańskiego ulubieńca, niech pan sam sprawdzi z różnych źródeł:   - Zamach Majowy i liczba ofiar, - Stan Wojenny i liczba ofiar,   a tak poza tym: wie pan na czym polega obiektywizm merytorycznej krytyki? Jak widzę: jest pan ofiarą nadprogowej psychomanipulacji - nie ma pan własnego zdania.   Łukasz Jasiński 
    • @Łukasz Jasiński ja mam równo po 50/50 półkuli ścisłej i humanistycznej, ekonomiści często tak mają:) zapomniałam, że nie słyszysz :) Można sobie włączyć tekst i czytać :)
    • @honeybeeYT17   A ja polecam Wielce Szanownemu Panu to, otóż to: dzięki mnie - ten filmik obejrzało na całym świecie ponad trzy miliony ludzi - niech pan nie zamyka oczu na okrutną i bolesną prawdę...   Łukasz Jasiński      Łukasz Jasiński 
    • @violetta   Nie interesują mnie ludzie o ścisłych umysłach, którzy ukończyli Szkołę Główną Handlową w Warszawie - jest to teren werbunkowy Agencji Wywiadu, która de facto podlega Centralnej Agencji Wywiadowczej, poza tym: jestem osobą niesłyszącą i wciąż pani o tym zapomina - takie właśnie są osoby o ścisłych umysłach - antyempatyczne.   Łukasz Jasiński    @honeybeeYT17   To żadna wrogość, tylko: bolesna i okrutna prawda, wolę pana Grzegorza Brauna od zwyczajnych tchórzy, a pan Grzegorz Braun nie skończy jak świętej pamięci pan Andrzej Lepper, wręcz przeciwnie: za dwa lata władzę zdobędzie PiS-Konfederacja (socjaliści i narodowcy) - nas jest bardzo dużo... Włącznie: z panem Robertem Bąkiewiczem - Roty Niepodległości i ze mną - Tajny Ruch Oporu.   Łukasz Jasiński 
    • @Łukasz Jasiński o co cho?  nie rozumiem skąd pana wrogość do mnie?  @Łukasz Jasiński Grzegorz Braun to następca Andrzeja Leppera, oby tak nie skończył Nagle otworzyli pyski, wcześniej nie byli tacy sprytni (WICKED SICK)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...