Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Rafael Marius wszystko to biznes p, od rana do wieczora, wolę kwiaty z Lidka lub biedronki:)
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Można, ale na tym bazarku jest miła atmosfera, nie tak jak tam gdzie sprzedają warzywa. Wszyscy się przepychają i kłócą, chamstwo. Kwiaty łagodzą obyczaje.
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Tym większa satysfakcja. U mnie też, później świetnie jeździłem na rowerze, ale początki,,, szkoda gadać.
    • @Nata_Kruk   Po zmianie władzy za dwa i pół roku: wszystko zostanie odkręcone i naprawione, nawet zostanie stworzymy artykuł w Kodeksie Karnym - antypolonizm będzie ścigany i karany z urzędu, koalicja PiS-Konfederacja nie będzie miała żadnego wyboru - presja społeczna jest zbyt duża, nie tylko pan Grzegorz Braun chce zmienić system, używając metafory: ten system jest zgniłym jabłkiem - pełnym robaków, ja: też - chcę zmienić ten system, patrz: Konstytucja Polskiej Rzeczypospolitej Narodowej, a walczyć jak najbardziej trzeba: ludzie, którzy mają czyste sumienie - mają instynkt przetrwania - zmysł samozachowawczy, nie mam zamiaru brać odpowiedzialności za to - czego nie zrobiłem, dalej: Ośrodek Monitorowania Zachowań Rasistowskich i Ksenofobicznych (piąta kolumna na terenie Polski finansowana przez Centralną Agencję Wywiadowczą) - nic a nic nie może mi zrobić, gdyby wyżej wymieniony ośrodek złożył - akt oskarżenia - do Sądu Okręgowego - musiałby wezwać na świadków Polaków pochodzenia żydowskiego - takich jak Norman Finkelstein i to dopiero byłby prawdziwy rejwach na cały świat - całkowita kompromitacja przedsiębiorstwa holokaustu, tym samym: likwidacja pewnego ośrodka w Stanach Zjednoczonych Ameryki Północnej, to tak zwane lobby żydowskie (nawet "Gazeta Wyborcza" ma już - ich - zwyczajnie dość), wiem: niektórzy unikają takich tematów, tymczasem: za chwilę będą z własnej kieszeni płacić za niemieckie ludobójstwo dokonane na Narodzie Polskim - rasistowskim i szowinistycznym żydom, dlatego też: nie pomogę im, ci, którzy teraz walczą - mieliby pomagać systemowym niewolnikom? Proszę pamiętać: około dwadzieścia procent Polaków nie ma na kogo głosować...   Łukasz Jasiński 
    • @Rafael Marius wyobraźnią też się można poczuć:) jak kocham krewetki, to je kupuję:)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...