Pomoc Wiosenna Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Bożena Tatara - Paszko Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2017 Bardzo trafne spostrzeżenie - bywa, że przeglądając album z czarno-białymi fotografiami rzeczywiście nie zauważa się monochromu :)
Pomoc Wiosenna Opublikowano 16 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2017 Dziękuję. Już myślałem, że tylko ja tak mam ;) A serio, świetnie odczytałaś, choć przecież o tym ani słowa.
Bożena Tatara - Paszko Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2017 Odczytałam, bo w taki sam sposób oglądam czarno-białe wspomnienia.
Pomoc Wiosenna Opublikowano 16 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2017 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie śpisz jeszcze? Czyli można się jednak porozumieć poza słowami, bo to właśnie zostawiłem od siebie dla Czytelnika :) Edytowane 16 Czerwca 2017 przez Pomoc Wiosenna (wyświetl historię edycji)
Bożena Tatara - Paszko Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2017 Najwyraźniej można, trzeba tylko o tym pamiętać nie dając się ponosić wenie. Zasiedziałam się przy komputerze ale już znikam. Dobranoc :)
Pomoc Wiosenna Opublikowano 16 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2017 Dobranoc :) I jeszcze raz dziękuję.
Pomoc Wiosenna Opublikowano 17 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zajmij się swoimi abstrakcjami. Pory roku to już nawet w Japonii, zwłaszcza tam widzą w kalendarzu, bo takie przeludnieniehaiku dzisiaj kigo i kogo to obchodzi ;)
Pomoc Wiosenna Opublikowano 17 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2017 A poważnie: Roi się od much -Czego one chcąOd tych pomarszczonych rąk?Issa (1763-1827) Pisał nowocześniej niż niektórzy "haikowcy" dzisiaj.
Pomoc Wiosenna Opublikowano 17 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2017 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie napisałeś też o co najmniej 999 milionach innych rzeczach. To moja wina, że nie trafiłem co masz i czy masz coś w ogóle na myśli? :) Bodaj Irzykowski napisał, że i tysiąc mędrców nie zgadnie co miał na myśli jeden głupiec. Edytowane 17 Czerwca 2017 przez Pomoc Wiosenna (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi