M_arianne Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2017 (edytowane) Ala okopcona na noc po koala. Że żywe łzy? Wyziewy żeż. I grom leci ci, cel morgi. Otępiała dała i pęto. A tępo nim o komin opęta. A typ do komina, nim o kod pyta. Aj, osmalam sos, osmalam, soja. O, noc o knot po ton kopcono. I mak obłudom, oto moduł bokami. Jak ule, i nim okopci, nic po kominie Luk, aj. Że ty zdasz? Da sowa osad z sadzy też. Pytel z zupą - krem alki - klamerka puzzle, typ. Edytowane 11 Sierpnia 2020 przez >Marianna< (wyświetl historię edycji)
ja_bolek Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2017 Salwa w las! Oposa, lwa w las! Po koali ma Kamila okop. Pokoik i okop.
ja_bolek Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i krom Ad amorki
ja_bolek Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2017 (edytowane) Tka figę tęgi fakt! A ma Sławo Brut * samolot? *Art Brut Edytowane 14 Czerwca 2017 przez ja_bolek (wyświetl historię edycji)
ja_bolek Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2017 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sos osiki - sos os osom - oso Edytowane 16 Czerwca 2017 przez ja_bolek (wyświetl historię edycji)
ja_bolek Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2017 (edytowane) Ej, za Masaja! Jaja Sama zje! Jak Trump mur* tkaj. * na granicy USA - Meksyk Edytowane 16 Czerwca 2017 przez ja_bolek (wyświetl historię edycji)
ja_bolek Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2017 ONA Rąb lokaja kolbą rano! ONA Psa złap! Upał, zaspano.
ja_bolek Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2017 (edytowane) Apollo paw! Apollo pa! rumak łysy łka ... mur dur bobrów twór, bo ... brud wór bobu jadaj u bobrów Edytowane 18 Czerwca 2017 przez ja_bolek (wyświetl historię edycji)
ja_bolek Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ANAL Okop po kolana.
Rekomendowane odpowiedzi