M_arianne Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2017 (edytowane) Koń ok'. To konno kot? Ot, koni ci - no kto.? I KOBYŁKOM ZMOKŁY BOKI. I kobyłom smoły boki. Mu głaz, smolone, fenol omszał gum. Że ty do wodopoju ? Wujo po dowody też. ILE MA PĘCIN? O NICĘ PAMELI. A to kotka? Tak, to kota. A że jak to, i ciotka jeża? I GONI KOBYŁKA; MA KŁY, BOKI, NOGI. Edytowane 17 Stycznia 2023 przez _Mari_anna_ (wyświetl historię edycji)
ja_bolek Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a w domu kot umył kły mu to kumo dwa
M_arianne Opublikowano 25 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2017 (edytowane) A to kotka? Tak, to kota. E, i co; kicia łazi, liliput... Miau, a im. Edytowane 17 Stycznia 2023 przez _Mari_anna_ (wyświetl historię edycji)
ja_bolek Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2017 Okłamała mamo, lizała psa. A spała z iloma mała, Małko?
M_arianne Opublikowano 25 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2017 A że... jak to, i ciotka jeża?
ja_bolek Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Że był zły beż? Że Ty, Ta ... roraty też?
Rekomendowane odpowiedzi