Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2017 (edytowane) Ja jestem Marcinek Wprost wyjęty z "Pitbulla " gdy leci ptak to mówię: - wow jaka fajna kura Polecę po wodę przez krzaki las jezioro bo czytałem w gazecie "że lepiej ryby biorą" Może mondry nie jestem Ale wiem kto to Daniec no i oprócz siłki lubię rymowanie --------------------- Wierszyk mój oceń dobrze chłopcze i dziewczyno bo inaczej dostaniesz kolorowe limo Edytowane 16 Maja 2017 przez Marcin_Krzysica (wyświetl historię edycji)
ja_bolek Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2017 "że lepiej ryby biorą" bab nie ma bez złości i rybek ... bez ości
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 16 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2017 Oj chyba poleci fanga powiedziała panga ;)
Marlett Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2017 przekornie; wierszyk ten paskuda pójdę też na siłkę bez kolorów limonki może mi się uda ;) 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 20 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2017 (edytowane) Nie ma sensu wierzyć w cuda kara będzie lecz nie długa leci Marcinkowa łapa i wymierza... tego klapa Cóż nie mądry nasz Marcinek Złapał w sidła się niewieście Bo choć ją po tyłku leje Ona krzyczy jeszcze jeszcze Edytowane 20 Maja 2017 przez Marcin_Krzysica (wyświetl historię edycji)
Marlett Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2017 (edytowane) Ona krzyczy jeszcze jeszcze :) - tak bym zmieniła ostatni wers, bardziej rytmicznie. Edytowane 20 Maja 2017 przez Marlett (wyświetl historię edycji)
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 21 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2017 (edytowane) @Marlett Od zaraza zamiast jęczeć się odgraża :) rytm poprawia dokazuje raz kolejny dolatuje Poprawione ;) Edytowane 21 Maja 2017 przez Marcin_Krzysica (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi