Marlett Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2017 W opowiadani brak związków logicznych... co ślina na język.
Bożena Tatara - Paszko Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja widzę to inaczej, ale jest już późno, jestem zmęczona i nie mam ochoty na utarczki słowne z tobą. Dobranoc.
Marlett Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2017 Ależ nie musisz wyjaśniać mi niczego. To jest rola autora. Miłych snów .
Bożena Tatara - Paszko Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Po takich korektach czuję się współautorką ;)
Marlett Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2017 autorowi się trafiło.... niezła korekta :)
Justyna Adamczewska Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2017 Oj, dość ostra wymiana zdań, ale myślę, ze to wartościowe. Widać, jak ludzie czują i widzą różne sytuacje. :)))) lubię to
GreD Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2017 zostawię go, ale dziękuję. Nie ma kawy, a przydała by się jestem początkującym " pisarzem" gdybym policzył to do moich tematów które napisałem to jesteś może 9 osobą, która się wypowiedziała na około 70 tektów. W przedziale kilku lat.
GreD Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2017 (edytowane) A kim ty jesteś - krytykiem? Ile masz lat? 16? To twoje podpisywanie sprawia wrażenie takie. Polecasz mi opowiadania, Mariett myślałem że bardziej ambitna jesteś i nie odpisuj bo po co? Edytowane 8 Maja 2017 przez GreD (wyświetl historię edycji)
GreD Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2017 (edytowane) Nie wiem czy się da zablokować sprawdzę, poszukaj pigułki w apteczce. I nie mów mi co mam pisać, a co nie. Najpierw popatrz w lustro ono nie kłamie. Zwykle nie rozmawiam z ludźmi tego pokroju. Co ty tutaj robisz i poco tracisz czas cenny robiąc z siebie Panienkę, która sama nie wiem po co żyję. Mówiłem nie odpisuj wczoraj niemal błagałem. A ty swoje, dziecko niech rodzic przypilnuję bardziej, bo ktoś cię kiedyś porwie czarną wołgą... Edytowane 8 Maja 2017 przez GreD (wyświetl historię edycji)
le_mal Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ostateczna forma należy do Ciebie.
Bożena Tatara - Paszko Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pod każdym postem jest plusik z napisem - cytuj. Byłoby dobrze gdybyś cytował przynajmniej fragmenty do których się odnosisz, bo ponownie zostanie niezrozumiały monolog jeśli Marlett pokasuje swoje odpowiedzi. I kiedy zamieszczasz kilka postów, to nie wiadomo, który odnosi się do czyjej wypowiedzi. 1
Bożena Tatara - Paszko Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie za bardzo wiem jak mam rozumieć to "należy". :)
Deonix_ Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W poezji to jest jeszcze akceptowalne ;) W prozie, dla mnie nie bardzo ;) Ale może jestem jakaś dziwna ;) Pozdrawiam ;) 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2017 (edytowane) @Deonix_ ja też wolę kawa na ławę czy w prozie czy w poezji ... Bez ozdobników z cyklu przeobleczyl waszmość kolczugę zapinał godzine dzwoniły przy tym zasuwy klamr ...i opis nie wnosi nic ważnego dla wątku akcji jak ciągoty u Henryka Sienkiewicza :) wolę włożył zbroje i hajda :) sam potrafię sobie to wyobrazić ... Ekwilibrystyka języka strasznie oczy me męczy.:) w prozie nie lubię dwuznaczności w wierszu jest jak najbardziej pomocna co do tekstu po to wrzucasz to kolego do prozy debiut żeby się czegoś poduczyć... Więc skrzętnie zapisuj co piszą w komentarzach czytaj te najgorsze kilka razy, bo nie po to jestesmy żeby wszyscy nas klepali po plecach i wyciągaj Własne wnioski... Edytowane 8 Maja 2017 przez Marcin_Krzysica (wyświetl historię edycji) 1
Bożena Tatara - Paszko Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2017 Napisałam w odpowiedzi na post Marlett: Być może to część większej całości. A może Pl nie mógł się pogodzić z faktem, ze stoi i płacze i nikogo to nie wzrusza? Poza tym... może nie tylko u ciebie nie ma kawy na ławę ;) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niepotrzebnie bawisz się w adwokata Marlett, bo jej nie zaatakowałam. Bardzo proszę czytaj ze zrozumieniem. Twoja wypowiedź sugeruje, że nie znasz znaczenia symbolu " ;) " Pozdrawiam
le_mal Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2017 Komentarze przerosły wartością sam utwór - zabawne :))
Bożena Tatara - Paszko Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Uwaga zabawna ale fakt tragiczny :)
Justyna Adamczewska Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2017 Czytacz,fakt. Po co się tak entuzjazmować? Ale myślę, że wszyscy pisarze, poeci - ci znani i ci nieznani, mają delikatne dusze i umysły, stąd pewnie poruszenie. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To le_mal bardzo mądra myśl. Dziękuję.
Deonix_ Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A wyobraź sobie, że wcale tego nie robię! Chciałam wyrazić tylko swoje zdanie, na temat "kawy na ławę" w prozie i poezji, ale jak widać tego nie można zrobić na forum, bo od razu się jest atakowanym. Rozumiem, to co wcześniej napisałaś, szkoda że dopatrujesz się w moim komentarzu, czegoś, czego tam nie ma. Jakoś Marcin moją wypowiedź zrozumiał. A co do symbolu, to chyba naturalne, że się go używa, pisząc pół żartem, pół serio. Tyle z mojej strony.
Rekomendowane odpowiedzi