Maciek.J Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2017 papierpióronatchnieniewierszdebiut tomikantologianagrodawywiadyreklamamediaksięgarnia dyskontmakulaturapapier...
ja_bolek Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2017 METAMORFOZA D Ą B rąb rab rap R. I. P
Bożena Tatara - Paszko Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Minimalizm w czystej formie, to coś czego nie lubię w poezji. Może tekst można nazwać wierszem z uwagi na formę, ale żal, że jest tak ubogi w środki wyrazu przynależne poezji. Pozdrawiam :)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2017 no właśnie cy to wiersz? Pozdrawiam?
Maciek.J Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2017 kochani to nowy ,, trynd,, w poezji minimalizm a tak serio to był taki mój żarcik literacki
Maciek.J Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czyżby Bolku też próbujesz minimalizmu ?
Marlett Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Ten wytwór nie ma nic wspólnego z poezją. Nie jest nawet miniaturką poetycką.
Maciek.J Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Marlett poezja konkretna mówi ci to coś ?
Marlett Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Dla mnie mimo wszystko nie jest to poezja, podobnie jak dadaizm sprowadzający się do gry, a nawet beztroskiej zabawy. Nie bez powodu zarzucano więc dadaistom prymitywizm i infantylność.
Maciek.J Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Marlett dadaiści pisali swoje ,, utwory,, ze słów przypadkowych u mnie słowa są w związku logicznym dla współczesnych poetów nawet Mickiewicz nie jest poetą bo zarzuca mu się rymy częstochowskie mój utwór to był tylko zwyczajny żart literacki a ty robisz z tego problem o randze rozprawy naukowej więcej luzu bo z dadaizmem nie ma tyle wspólnego jak ci się wydaje
Maciek.J Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2017 (edytowane) Marlett więcej spokoju ! Edytowane 29 Kwietnia 2017 przez Maciej_Jackiewicz (wyświetl historię edycji)
Marlett Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ??????????????????????????
Damien_Dam Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Gdzie natchnienie trudzi się, Gdzie na to mając Mienia, Marzenia swoje tutaj chcą, Jak swoje Sny nasze brną Pozdrawiam.
ja_bolek Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2017 wolnoć nam ... METAGRAM LATO lata lama lima* ZIMA * krzew cytrusowy
Annie Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2017 A to zaskoczenie ?Przeczytałam najpierw " historia choroby " a tu ciąg dalszy Bardzo kontrowersyjne. pozdr
Rekomendowane odpowiedzi