bronmus45 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2017 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Ogólnodostępne fotki pobrano z sieci. Sam pomysł na ich połączenie, jak i napisy na nich mojego autorstwa - bronmus45 - Edytowane 9 Kwietnia 2017 przez Bronisław_Muszyński (wyświetl historię edycji)
Maciek.J Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2017 PODAJ LINKI DO TYCH ILUSTRACJI sprawdzimy podpisy
bronmus45 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2017 - naucz się czytać ze zrozumieniem !!! - podpisy są moje!!! ... - ilustracje osób znajdujących się na fotkach znajdź sobie w sieci - jest ich setki... - sprawdzimy podpisy...???!!! - to na czyje polecenie zadajesz to pytanie...?!!! - ilu was pracuje nad tym, aby mnie zbanowano?!!!
Maciek.J Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2017 właśnie to chcemy sprawdzić czy to aby twoje podpisy ? musisz przedstawić dowód czyli linki do tych fotek mówię wyrażnie a za ciebie fotek nikt nie będzie szukał
bronmus45 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2017 to sobie sprawdzajcie - w ilu tylko chcecie!!! - od tego macie służby wam podporządkowane - sekciarze...
Rekomendowane odpowiedzi