bronmus45 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Drzewa mają rosnąć nie w mieście a w lesie. Wizja "Dobrej Zmiany". I co? Drzewa tnie się...
Maciek.J Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2017 drzewa w miastach zawsze były wycinane nigdy nie byłem ZA ale jestem PRZECIW przypisywaniu wszystkich wycinek obecnej władzy bo to nieprawda
bronmus45 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2017 - Lepiej mieć brudnicę mniszkę, niż ministrem Jana Szyszko...
Maciek.J Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2017 chyba Janem Szyszko ,, polonisto,,
bronmus45 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2017 (...) na urzędzie chcę widzieć / za ministra chcę mieć (lub nie) Macieja Janickiego, Bronisława Muszyńskiego, Jana Szyszko Z Janem Szyszko to ty możesz strzelać do hodowlanych bażantów, dopiero co wypuszczonych z klatek - pozorancie wszelkich wartości. Jaki ty jesteś prostak...
Maciek.J Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2017 no to napisz za ministra w tej swojej prymitywnej fraszce
bronmus45 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2017 większego już prymitywa na tym forum nie ma - dzierżysz nie tylko tutaj ową palmę pierwszeństwa - poczytaj zatem... ... - mój zapisany lepiej brzmi obecnie tak: - Lepiej mieć brudnicę mniszkę, niż ministrem Jana Szyszko... - i według mnie tak ma być zapisany # - w twoim natomiast - jakże prymitywnym rozumowaniu - mój "lepiej" winien brzmieć: - twoja uwaga nieco wyżej brzmi bowiem - "chyba Janem Szyszko ,, polonisto,, # - tak więc, po uwzględnieniu twojej "tfórczej" myśli, tenże lepiej wybrzmiałby tak: - Lepiej mieć brudnicę mniszkę, niż ministrem Janem Szyszko - kompletnie nie czujesz bluesa w swojej propozycji zmiany... # Co innego, jeśliby zmienić pierwotny sens i zapisać w nowej postaci: ... Lepiej być brudnicą mniszką, niż ministrem Janem Szyszko ... - nie jestem pewien, czy twój szczątkowy umysł ogarnie tą subtelną różnicę...
Maciek.J Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2017 mieć czy być odwieczne pytanie sam sobie odpowiedz na to b....
bronmus45 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Maciek.J Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2017 o,nawet swoje zdjęcie zamieściłeś
Rekomendowane odpowiedzi