Marlett Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Gdzie można odszukać własne wiersze , jak na razie nie odnajduję ani własnych ani cudzych :)
Mateusz Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Kliknij na swoją nazwę, wtedy wyświetli się ostatnia aktywność na portalu. Jeśli chcesz zobaczyć wszystkie wiersze musisz wejdź w "zobacz aktywność", a następnie "tematy" w lewym menu. Staram się to uprościć. Myślę, że jutro będzie gotowe. :)
Marlett Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Mało to wygodne. Trzeba długo szukać. Wygodniej było mieć wszystkie tytuły na raz :)
Mateusz Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Gdy uporam się z interpretacjami postaram się przepchnąć wiersze na wierzch. Niestety potrzeba jeszcze trochę czasu. :) 1
Marlett Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Dziękuję, myślę ,że jakoś wszystko z czasem się unormuje :) 1
Marlett Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Wydaje mi się, że wiele osób ma aktualnie problem z zalogowaniem. Wiosek z faktu iż jest obecnie zalogowanych tylko kilku, tych samych użytkowników, a gości coraz więcej. Sama miałam problem z zalogowaniem, ale się udało :) Prośba do Mateusza; Proszę o udostępnienie e-maila dla tych którzy moją problemy z zalogowaniem. 1
Mateusz Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2017 E-mail jest widoczny w ogłoszeniu. :) 1
bronmus45 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2017 ciekawostka... 9 kwietnia 2017 ok.godz. 16:30 - taki oto obrazek - zrzut z ekranu: .
Mateusz Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Waldek miał problem z przypomnieniem hasła. Sprawa już załatwiona. :)
Rekomendowane odpowiedzi