Marlett Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2017 leżąc patrzę w sufit teraz mogę wszystko sam pojechać na lotnisko chętnie kosić trawę mam ochotę na zabawę mogę też chodzić po linie lub zajadać popcorn w kinie unoszę się nic nie mogę potrafię spaść na podłogę
Jacek_Suchowicz Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2017 to można rozwinąć: leżąc patrzę w sufit teraz mogę wszystko sam pojechać na lotnisko chętnie kosić trawę mam ochotę na zabawę mogę też chodzić po linie lub zajadać popcorn w kinie unoszę się nic nie mogę potrafię spaść na podłogę i założyć nogę na nogę kokoszę się nie kokoszę mogę też kręcić piruety i skorzystać z toalety chętnie dom wysprzątać myszkować po kątach teraz to mogę wszystko skoczyć do baru choć ślisko wciąż leżąc patrzę w sufit :)))
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2017 @Marlett Witaj - czytam czytam i nici z tego - nie potrafię odgadnąć o kogo chodzi. Duch czy nie duch - co do za zjawa Marlett. Wiem tylko jedno to on. Ukłony ślę
Marlett Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2017 @Jacek_Suchowicz Wyszło zabawnie :) dodam; gdyby PL przeskoczył siebie skakałby jak młode źrebię :) PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2017 @Waldemar_Talar_Talar Nie , to nie duch :) lecz człowiek zmagający się sam ze sobą :) Dziękuję , miłego popołudnia :)
Rekomendowane odpowiedzi