Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 26 Października 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2016 są tacy którzy chwalą świat ale i tacy którzy przeklinają mówią to jedno zakłamanie że nic że tęcze i kwiaty one tylko prawdę zamazują którą każdy inaczej widzi zwłaszcza ci którzy na górze którym zawsze jest dobrze mówią Bóg świat stworzył nie wolno nań się obrażać tylko z nim się pogodzić że tylko w tym jest sens a gdzie leży czysta prawda kto najwięcej o niej wie musisz sam czytelniku dojść tylko aby nie we śnie
Marlett Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2016 @Waldemar_Talar_Talar Sny są dla poetów, mądrości dla filozofów, a prawdy każdy szukać musi sam :) (popraw literówki w drugiej strofie) PozdrawiaM.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 28 Października 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2016 @Marlett Witam - już poprawiłem - dzięki - lekko się zagubiłem . Miło że byłaś . Udanego dzionka życzę
WiJa Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2016 puenta otwiera mi oczy, żeby nie przespać życia, przede wszystki98m na jawie :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 2 Listopada 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2016 @WiJa Uśmiechnąłem się - dzięki za obecność . pozd.
Rekomendowane odpowiedzi