Piotr_Strzałecki Opublikowano 22 Października 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2016 Poznałem Cię zwyczajnie, właściwie normalnie Na początku nie widziałem Cię, ale to chyba jak zawsze Poznałem Cię przy wódce, wspominam to miło Tamtego dnia jeszcze nic się nie zmieniło Nie pierwszy raz przecież kogoś poznałem i nie ostatni raz Miałem trochę lat, żeby poznać się ze światem Znam Twoje imię Twoje nazwisko Twoich znajomych poznaję szybko Znam Twoje plany Znam Twój samochód Nie znam Cię Skarbie ni chu chu Poznałem Cię przy rozmowach o głupotach Nie chcieliśmy rozmawiać o swoich kłopotach Poznałem Cię w ciemności, w świetle, suchą, mokrą Przez ostatnie dni nie grzeszyliśmy cnotą Nie pierwszy raz przecież kogoś dotykałem i nie ostatni raz Miałem kilka lat, żeby poznać się ze światem Znam Twoje oczy Znam Twoje usta Znam Twoje dłonie Dotykam biustu Znam Twoją szyję zmarszczki od śmiechu Nie znam Cię Skarbie ni chu chu
Marlett Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2016 @Piotr_Strzałecki Ciekawy wiersz pod względem merytorycznym. Można tu zwrócić się w stronę psychologi poznawczej :)
k_b Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2016 Znam Twoje imię Twoje nazwisko Twoich znajomych poznaję szybko Znam Twoje plany Znam Twój samochód Nie znam Cię Skarbie ni chu chu fajne :)
wanesa_ciska Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2016 @k_b Taka od ucha do ucha znajomość przelotna ,mi sie widzi , która nic nie zmieniła i też nie zmieni raczej takie ni chu chu..mhm .Czyli tzw.opis sytuacji minonej .Skarbie, też zawsze bezpieczniej niech się poczuje ważna ......
k_b Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2016 @wanesa_ciska Mi się bardziej ten fragment odczytuje jako poznawanie kogoś kogo zna się od dawna i z którym łączy wiele, ale się go nie zna ni chu, chu. Ale w zetawie z resztą wierszyka to masz racje. Raczej. Pozdro.
Piotr_Strzałecki Opublikowano 25 Października 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2016 Dziękuję bardzo za komentarze :) Krótka historia o pewnym związku uczuciowym Ludzie mało rozmawiają Pozdrawiam PS
Rekomendowane odpowiedzi