TSPNoise Opublikowano 28 Września 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2016 sny moje są skomplikowane. nie umiem ich wytlumaczyc. w wiekszości czarno-białe szczęśliwe, spokojne, ułożone, opamiętane a jednak wiem że sny moje są skomplikowane, i ciagle boję się tych kolorowych wyrwanych z kontekstu. złą treścią wypełnionych nie idą w parze z moimi myślami nie idą w parze z zamierzeniami. sny moje są skomplikowane, ciągle szukam sposobu jak mam je wytlumaczyc. wiem tylko że codziennie wieczór gdy spać sie kładę modlę sie by nie śnić kolorowo, modlę się by sny te były, jak życie moje, ...czarno-białe
Tomasz_Biela Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2016 @Taurus_Stratus słowotok, litania, która woła o pomoc w jakiejś konkretnej konstrukcji, o przekaz dający do myślenia. jakbym słyszał szemranie kogoś przez sen. zapomniałeś o dziale warsztat ? jak wielu tutaj zgromadzonych. Dział poezja współczesna to już nie to samo co kiedyś...warsztat również. stare dzieje minęły. ale wracając do twoich wypocin. wiersz to coś więcej. pozdrawiam t.
Anna_Maria_Blondynka Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2016 @Taurus_Stratus Z emocji odebrałam tylko zniecierpliwienie stagnacją. Twój podmiot liryczny wydaje się być zamknięty w klatce prozy życia ;)...bo wiersz też bardziej prozą pachnie niż wierszem :) :):)
Rekomendowane odpowiedzi