wanesa_ciska Opublikowano 22 Września 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2016 Odchodzę ze ścieżek dobrze mi znanych Komplikuje co proste się zdaje Zarzucam sieć na bezrybiu by najeść się do syta . Nie słyszę jutro też jest dzień Rozciągam moj czas Jak sweter zrobiony na drutach nazbyt misternie.
wanesa_ciska Opublikowano 22 Września 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2016 @wanesa_ciska https://www.youtube.com/watch?v=V9YmMHzGvTg
Anna_Maria_Blondynka Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2016 @wanesa_ciska Świetna piosenka, nie znałam tego ... kurczę... może właśnie tak to byłbym widziała ale jest jeszcze cos innego we mnie...to jeszcze nie to... tak na 80% trafiłaś z ta piosenka...co do wiersza hmmm... nuty krytycyzmu słyszę... chyba ta moja poezja kiepska była co ? ... no cóż ... Wiesz Wanesa ktoś mi kiedyś powiedział (fryzjerka) ze na szczerość trzeba sobie zasłużyć... ty i ja musimy pamiętać ze nie wszyscy na nią zasługują... dzięki.
wanesa_ciska Opublikowano 22 Września 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2016 @Anna_Maria_Blondynka Ostatnio jeden z moich ulubionych .A tu szczerość ze sobą o sobie najtrudniejsza jest jak to w życiu .dzięki i pozdr.
Anna_Maria_Blondynka Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2016 @wanesa_ciska myślę ze tu się mylisz, jestem bardzo ze sobą szczera... myślę ze aż do bólu, ale jak sama widzisz ile was wszystkich we mnie... i jak myślisz ze ja mogę sobie z tym wszystkim dać rade... i ty i Agamemnon, i Waldemar i Piotr i Marianna i Ewa i jeszcze parę innych osób które się tu pojawiały... dzięki Bogu ze jest bo bez niego byłoby ze mną już dawno źle.
Anna_Maria_Blondynka Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2016 @wanesa_ciska Myślę ze jednak ze ten zespól bardziej odpowiada mojej duszy https://www.youtube.com/watch?v=0hpT3WL4R34
Rekomendowane odpowiedzi