Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu krzyczę ?
Tak głośno,
Że nikt mnie nie słyszy.

Czemu mam śliczną buzię ?
Taką niewinną,
A w środku skrywa sie potwór.

Czemu pomagam innym ?
Daję im nadzieję,
A pragnę żeby cierpieli.

Przeciwieństwa sie ponoć przyciągają,
A jednak mnie rozrywają,
I na koniec
Zabijają.

Opublikowano

człowiek co noc umiera, a co dzień się rodzi, poza tym że orgazm też jest małą śmiercią (widocznie duża/nieodwracalna śmierć jest dużym szczytowaniem, a więc niejako podniebnym lotem) :)

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Berenika97 Super :)
    • @LeszczymBardzo dziękuję! Dziś próbowałam je rozpisać — linijka po linijce. Ale sumienie nie lubi porządku. Zostawia brudne odciski między słowami. Nie chce rymu, tylko prawdy. Nie chce wersów — tylko łez. Więc pisałam, jak boli. Bez przecinków.  Sumiennie.
    • Za kreatywność, którą masz do dzisiaj. W podstawówce opisałem akademię, że "chór ptaszęcy pod dyrekcją sowy...". Chór był, sam w nim śpiewałem, a prowadziła go pani Sowa, ale mój opis został potraktowany, jako lekceważenie nauczyciela, bo powinno był "pani Sowy"., ale wtedy byłby przecież chór a nie chór ptaszęcy:). .  Pozdrawiam
    • @Leszczym Pewnie każdy ma swoją definicję wyrażenia "żyć należycie". Według mnie to żyć zgodnie ze sobą, ze swoimi wartościami - np. według Dekalogu, zasadami moralnymi typu: nie krzywdzić ani nie obrażać innych ludzi, nie krzywdzić zwierząt. Żyć świadomie, dbać o siebie i najbliższych, tworzyć pozytywne relacje z ludźmi. Być wsparciem (w każdym rozumieniu tego słowa) dla najbliższych. Można to rozwijać. Pozdrawiam! @Annna2Bardzo dziękuję! Staram się żyć "należycie" i mam z tego wieką satysfakcję. Pozdrawiam. 
    • @Hiala Ładnie? No cóż może to i porażka, to samo ostatnio zdaje się u Ciebie zauważyłem :)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...