Wiktoria.Ponichtera Opublikowano 16 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2016 piłka w grze jest nadzieja na chwilę następną nawet na jutro jakieś plany? może pojutrze teraz chwilo trwaj
ewa_kuznia Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Chwilo trwaj ...Pozdrawiam
Wiktoria.Ponichtera Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Dziękuję, widać światełko, minął miesiąc......
Piotr_Strzałecki Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2016 nic wielkiego, nic odkrywczego ale zgrabnie Pozdrawiam ciepło PS
Wiktoria.Ponichtera Opublikowano 7 Września 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2016 PS żartuje czy poważnie myśli "nic wielkiego, nic odkrywczego... ". Jeżeli poważnie - to zły odbiór przekazu. A ja rzeczywiście - jestem zgrabna :) więc - kilka wersów również :)
Piotr_Strzałecki Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2016 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak każdy artysta zapatrzony w siebie no trudno, zdarza się PS
Wiktoria.Ponichtera Opublikowano 8 Września 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2016 PS. Zamiast wymiany myśli -ubijanie piany:). Trochę temperatury i beza:). A swoją drogą PS :) Jaki według Pana podjęłam w wierszu temat?
Rekomendowane odpowiedzi