gabrysia_cabaj Opublikowano 15 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2016 Któryś już raz nie lubię, kiedy zabiera się moje krzesło z werandy i wystawia za drzwi, to znaczy na schody. Siada się. A potem się tego krzesła nie odstawia na swoje miejsce i się idzie nad staw albo do ogrodu, żeby tylko iść, żeby coś zobaczyć. Przychodzę na werandę, a tam nie ma mojego krzesła, bo stoi przed wejściem do domu. Nie lubię i już! Żeby tylko to, ale nie! Jeszcze się zostawia przed moim okienkiem na miejscu krzesła swoje kalosze. I te kalosze stoją porządnie ustawione na moim kawałku podłogi, jakby przed chwilą ktoś z nich wyskoczył i poleciał .
Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2016 @gabrysia_cabaj Ja też lubię moje rzeczy na miejscach. Pzdr.
gabrysia_cabaj Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2016 @Stefan_Rewiński sorry, że dopiero odpowiadam, ale normalnie aż boję się wchodzić, Stefan, bo zaraz mnie wskażą palcem, że o! o! już weszła, już będzie sobie nabijać licznik:(
Stefan_Rewiński Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2016 @gabrysia_cabaj Spoko Gabrysiu. Pzdr.
jan_komułzykant Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2016 @gabrysia_cabaj całkiem przyjazne zrzędzenie przeobrażone w wiersz. odnosi się wrażenie, że jednak nie chciałoby się pozbyć tego przestawiania, które ma swój, ale chyba dość bliski charakter. :)
gabrysia_cabaj Opublikowano 21 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2016 @jan_komułzykant bo to ma swój urok w monotonii:) dobrego dnia, janko
Rekomendowane odpowiedzi