jan_komułzykant Opublikowano 16 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2016 gdy tych pochłania wciąż czarna dziura tamci horyzont zdarzeń już czeszą z osobliwością jeden coś wskóra bo zawsze chciał mieć metr dziewięćdziesiąt
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2016 @jan_komułzykant Witaj - faktycznie z kosmosu wiersz - podoba się stwierdzenie że nawet mimo pochłaniania znajdą się tacy którzy coś chcą na tym ugrać . Lekko się zagubiłem w końcówce - czy na pewno ma być marzył ... pozd.
Marlett Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2016 @jan_komułzykant Wyjdzie ten cało, co przeskoczy samego siebie :) PozdrawiaM.
jan_komułzykant Opublikowano 17 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2016 @Waldemar_Talar_Talar masz rację Waldemarze, pisałem na szybko i końcówka nie wyszła, stąd małe zmiany w ostatnich dwóch wersach. Dzięki za komentarz i uważne czytanie.
jan_komułzykant Opublikowano 17 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2016 @Marlett Dzięki Marlett, o "SKOKach" też będzie, albo o ich "zamiataniu". ;)
WiJa Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2016 jak dla mnie są to dwa dwuwersy, raczej niekoniecznie połączone :)
Marlett Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2016 @jan_komułzykant Zmiana w tekście - powinnam zmienić komentarz, ale pierwsze dwa wersy odstają mi od pozostałych :)
jan_komułzykant Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2016 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak w życiu, nie wszystkich łączy ten sam cel, mimo działań z podobnych pobudek :)
jan_komułzykant Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2016 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zmiana jest, ale sens pozostał, odstają - no wiem, na metr dziewięćdziesiąt :)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2016 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z osobliwością ten wskóra pewnikiem co osobowość sam sobą stanowi długość wrażenie owszem robi ciche ale kreatywność jest pasterzem owiec :) pozdrawiam Jacek
jan_komułzykant Opublikowano 19 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2016 @Jacek_Suchowiczkto ma owce, ten ma co chce :) Dzięki, pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi