Barbara_Pięta Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 (edytowane) będziemy dryfować, koniec świata nas ominie zostanie tylko kurz, dym i trakcja wysokiego napięcia ciemność i nieskończona przestrzeń. chmury prawie tak granatowe, jak mój szkolny mundurek powietrze przepełnione nicością. miłością nazwiemy pozostawienie nas samym sobie byśmy odeszli, jeśli przyjdzie nam ochota nie powstrzyma nas nic. opadniemy na samo dno odpowiedzi, które nigdy nie nadeszły.. Edytowane 11 Maja 2022 przez Barbara_Pięta drobna poprawka w przedostatnim wersie, wykreślone "i" (wyświetl historię edycji)
jan_komułzykant Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 przyjdą po nas następni odpowiednio sprzęgnięci oprogramowania zabezpieczy się w chipy bios do deena rodzinny lekarz wgra aktualizacje z usb lub przez wifi
Barbara_Pięta Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Dzięki, pozdrawiam Cię Janko :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2016 @Barbara_Pięta Witaj Barbaro - zatrzymał mnie - zmusił do zastanowienia - zwłaszcza owy granatowy mundurek - przecież nikt nie trzyma takich rzeczy w domu . Dlatego dziwi mnie twoje porównanie - chyba że jest jak myślę . Co to za miłość w takich warunkach o jakich mowa w wierszu - lepiej faktycznie opaść na dno... Widzę że się rozpisałem - wybacz... pozd.
WiJa Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2016 na szczęście nie wiem gdzie to jest, gdzie nie ma już żadnych pytań, ale ja pewnie już jestem za stary, żeby wiedzieć, co właściwie można wiedzieć mając tylko kilkanaście lat :)
Barbara_Pięta Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2016 @Waldemar_Talar_Talar Witaj Waldemarze Dziękuję, że się rozpisałeś. Lepiej, by niektóre odpowiedzi nigdy nie nadeszły.. Pozdr./b.
Rekomendowane odpowiedzi