Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 co dzień się oń potykam rozmawiam pocieszam o zdrowie pytam co dzień troszkę inaczej nieraz jakby śmiesznie innym razem poważnie tak tak moi mili drodzy w którą bym się nie udał zawsze o nią zahaczę ona na stałe jest wpisana w krajobraz mego życia i mimo wad lubiana
WiJa Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 kto zacz, ale odpowiedzi wcale nie oczekuję :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 @Willa Witaj - wiem że tytuł może mylić - jednak mi się wydaje że nie koniecznie ponieważ codzienność i rzeczywistość które występują w głównej roli wiersza mieszczą się w granicy przyzwoitości . Fajnie że zajrzałeś . Spokojnej nocy życzę
jan_komułzykant Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 szkoda tylko, bo aż wierzyć sienie chce, że codzienność mamy tak mało rzeczywistą :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2016 @jan_komułzykant Witaj Janku - dzięki za przeczytanie i przemyślenie . Miło cię gościć . Przesyłam ukłony
Rekomendowane odpowiedzi